Over Edukos


Astrid KosterWat is Edukos Advies?
Edukos Advies is een onderwijsadviesbureau dat zich richt op de kwaliteit van hoger onderwijs. Edukos Advies is gespecialiseerd in begeleiding en ondersteuning bij visitatie en accreditatie. Onderwijskundige ervaring gecombineerd met beleidservaring bij de NVAO staat garant voor grondige kennis van de procedures en de praktijk van visitatie en accreditatie.

Wie is Edukos Advies?
Edukos Advies is in juni 2015 opgericht door Astrid Koster. Astrid is in 2006 als onderwijskundige afgestudeerd, waarna zij in het hoger onderwijs gewerkt heeft als coördinator van beoordelingspanels, onderwijsadviseur, onderwijsontwikkelaar en als onderzoeker. Per 1 september 2015 zet zij zich als zelfstandig onderwijskundige in voor het hoger onderwijs.
Astrid is gecertificeerd als secretaris in het nieuwe accreditatiestelsel.

Wat betekent Edukos?
Ten eerste is Edukos een samentrekking van Educatie en Koster. Daarnaast is Edukos in het Esperanto, de taal met een ideaal, de toekomende tijd van het woord “opleiden”. Dit is precies waar Edukos Advies voor staat: Edukos spreekt het ideaal uit docenten en opleiders in het hoger onderwijs op te leiden en te ondersteunen bij een taak met maatschappelijk belang: onderwijs.

Wilt u een uitgebreid CV of ondervinden wat Edukos Advies voor u kan doen? Neem dan contact met me op.